úterý 12. ledna 2021

Vysoka komoda

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Obzvlášť pěkně působí vysoká komoda v kombinaci s komodou sideboard a televizním stolkem ve stejném designu. Kromě toho jsou poptávané i.

Vysoká komoda v lesklé bílé! Komody na oblečení i dokumenty. V každém pokoji se hodí mít svou schovávačku. V obýváku to může být třeba elegantní komoda se spoustou šuplíků. Lesklá černá komoda se šuplíky se stříbrný nebo zlatými úchytkami ve vysokém lesku bude úžasnou součástí stylu glamour.


Na Westwing na vás čeká celá řada vysokých komod a dalšího designového nábytku, stylových doplňků a krásných dekorací se slevou až. LED osvětlenícelkem ks LED světel, barva světla studená bílá, včetně trafa i přívodových kabelů, třída energ.

Praktická víceúčelová komoda LIMA je vyrobena v romantickém venkovském stylu. Zásuvka a dvířka jsou vybaveny funkcí jemného dovření. Dvířka je možné smontovat pro pravé i levé otvírání.


Vybírejte z nabídky na JYSK. Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně. Hledáte komodu do ložnice, dětského pokoje nebo do obýváku pod televizi? Praktický a funkčný nábytok, ktorý sa hodí do každého interiéru? U nás si vyberiete vitríny alebo komody z množstva ponúk od skvelých e-shopov.


Tato krásná komoda prozáří Váš domov, italský styl udělá Vaší domácnost mimořádnou. Kombinujte mezi sebou jednotlivé díly a vytvořte si tak doma prostředí podle své vlastní fantazie, potřeb a prostorových možností. Vyznačuje sa farebným prevedením, ktorému dominuje kresba dreva. Rozmery SxHxV vysoka skrinka 70x40x20 tv skrinka 134x57x5 ulozna skrinka 110x40x14 komoda 197x48x95.


Nutne zabezpecit odvoz. Inzerat plati do zmazania. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Potřebujete další úložný nebo odkládací prostor, ale na klasické skříně už prostě nemáte místo. Rohová komoda vám může pomoci tento problém hladce překlenout a využít efektivněji plochu, kterou máte k dispozici.


Vybrat si přitom můžete z bezpočtu variant, které zahrnují komody šuplíkové, skříňové i prosklené. Tato vysoká komoda z naší oblíbené série nábytku v severském stylu nabízí – stejně jako klasická komoda – spoustu úložného prostoru v celkem pěti zásuvkách a svým korpusem v barvě dřeva dodá místnosti krásný, přírodní akcent. Díky čistému severskému designu se dá perfektně kombinovat prakticky s každým. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Poskytne Vám dostatok úložného priestoru. Vyberajte z inzerátov. Svojou univerzálnosťou dokonale zapadne do súčasných trendov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky