čtvrtek 24. září 2020

Zástěna ke krbu

Hodnocení produktu:. KRBOVÁ ZÁSTĚNA Ozdobná ocelová zástěna ke krbu , radiátoru nebo kamnům, práškově lakovaná. Pevná síť chrání před jiskrami z krbu. Tepelné zástěny ke krbu s možností nalepení obkladu.


Trápí Vás velké teplo od krbu nebo kotle, ale nelíbí se Vám běžně nabízené tepelné zástěny. Využijte naší tepelné zástěny, kterou můžeme osadit různými typy výplní.

Například bezpečnostní sklo nebo také jako v tomto případě cementotřískovou deskou. Dekorativní kování představuje ozdobu. Zástěna se skládá ze nastavite. Příslušenství ke krbu v e-shopu HORNBACH.


Pokud čistíte nevychladlý krb, tak se vám budou hodit žáruvzdorné nebo teflonové rukavice. Pomocí lopatky na uhlí vyberte popel z vašeho krbu. Popel pak vysypte do nádoby na popel.


Pro bezpečnější domov ještě nezapomeňte položit před otevřený oheň krbovou zástěnu.

Ideální volbou jsou především všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci. Krbová zástěna chrání horké části otevřených i zavřených krbů před dotykem. V našem e-shopu máme pro vás připravené krbové zábrany a paravány různých rozměrů. Jejich výběr není hračka, můžeme vás ale uklidnit, nepřeberné množství příslušenství vám vrásky na čele dělat nebude.


Všechno nabízené zboží je kvalitní a užitečné. Kované krbové příslušenství - doplňky ke krbu , krbové rošty. Milovníci krbů a krbové pohody, na této stránce můžete vidět různé druhy krbových souprav.


Patří k nim krbové rošty, špízy na opékání, několik typů krbového nářadí a další krbové příslušenství. Krásným a výrazným doplňkem jsou paravany. Přední část je tímto dostatečně chráněna, boční strany ne, ale ty nejsou tak hžavé. Věrnostní karta OBI Vám zajistí slevu až a spoustu dalších výhod. Co jsme požadovali se nám do písmene splnilo.


Když ke kvalitě výrobku připočtu ještě nadmíru solidní jednání této firmy a pana Rostislava Karáska osobně, jsem si jistá, že jejich služeb ještě využijeme. Tato prostorová krbová zábrana kolem krbu je postavena během několika minut a je vhodná pro zabezpečení prostoru nejen kolem krbu , ale také jako ohrádka knbsp;průchodům či schodům. Popis: Nabízím zástěnu před krb z mědi v původním stavu. Pevné krbové kovové zástěny jsou ideální pro rodiny s malými dětmi.


Gobelín, galantní scéna - zástěna ke krbu. Zdobený dřevěný rám - zlaceno.

Rozměr 76x12 rozměr gobelínu 64x80. XL Zábrana ke krbu pro domácí zvířata, čer. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Třídílná zástěna ke krbu na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům. Koš na dřevo ke krbu Dekor flexi l. K ochraně dětí je nejlepší běžná ohrada nebo třídílná zástěna , která brání před vstupem, zároveň však neruší výhled na oheň a kontrolu množství topiva.


Zdobnější a jednodušší paravany z jednoho kusu neochraňují děti, ale odstiňují přebytečný žár, který může z krbu sálat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky