středa 16. září 2020

Trouba concept

Hodnocení produktu:. Společnost Jindřich Valenta – Concept patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů. Trouva is the home of the best bricks-and-mortar boutiques.


Shop design-led homeware from one convenient online destination. Vyniká moderním designem černého skla doplněným o nerezové prvky.

Volně stojící trouba české nahradí klasickou troubu i mikrovlnku. Elektrická trouba šetří místo ve vaší kuchyni. V pečicí troubě Concept můžete nejen péct, ale i grilovat, ohřívat , zapékat a rozmrazovat. Stačí zvolit požadovanou teplotu a funkci a je to. Pokud chcete, aby se trouba sama vypnula, nastavíte si ještě.


Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Multifunkční trouba s extra velkým objemem litrů je vybavena programy.

Katalytické vložky výrazně usnadní údržbu vnitního prostoru. Absorbují nečistoty a během pečení je vypálí. Poslouží vám jako mikrovlnná i horkovzdušná trouba.


Je ideální do menších kuchyní, jelikož má výšku centimetrů a neuvěřitelný objem litrů. Veškeré informace o produktu. Tato trouba v černém provedení se slim panelem se díky svému elegantnímu designu bude vyjímat v každé moderní kuchyni. Je vybavena osmi funkcemi pečení, které vám usnadní a urychlí přípravu všech vašich pokrmů.


Trouba se ovládá snadno pomocí otočných knoflíků a je vybavena mechanickou. Trouba disponuje teleskopickými pojezdy, pomalým dovíráním dvířek, katalytickým čištěním a otočným rožněm. Trouba je v černo-nerezovém zpracování, nabízí mikrovlnný ohřev a gril pro ohřívání nebo přípravu pokrmů.


Pomocí intuitivního ovládání a displeje je ovládání velice snadné a přehledné. S pomocí kombinace funkcí grilování a mikrovlnný ohřev zvládnete připravit. Nabízí programů pečení vč. Teleskopické výsuvy zajistí maximální komfort a pohodlí během pečení. Jistě uvítáte i možné nastavení doby pečení a odložený začátek pečení.


Vestavná multifunkční trouba v luxusním nerezovém provedení od české značky Concept je povedený model nejen díky designu, ale i užitečným funkcím.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tato trouba se díky svému elegantnímu nerezovému provedení bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Je vybavena funkcemi, které vám usnadní a urychlí přípravu všech Vašich pokrmů. Tato trouba umí nejen péct, ale i grilovat, a vy tak můžete upéct báječné koláče, zapékat bramborové pokrmy nebo ugrilovat chutné kuřátko. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vybírejte si Pečící trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Je vybavená dětskou pojistkou, která zablokuje tlačítka ovládacího panelu na mikrovlnné troubě, čímž zabráníte. Pořiďte si mikrovlnnou troubu Concept vhodnou pro celou Vaši rodinu včetně těch nejmenších členů.


Obzvláště pak oceníte praktickou úpravu proti otiskům prstů a dětskou pojistku. Bez problémů zvládne zastoupit místo jak mikrovlnné, tak i horkovzdušné trouby. Usnadní vám přípravu pokrmů a celkově rozšíří repertoár vašich kuchařských technik.


Navíc si jistě oblíbíte i její atraktivní vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky