úterý 22. září 2020

Vůně do vysavače použití

Tyčinkové vůně (cigaretky) - jsou to malé tyčinky vyplněné tkaninou obsahující vonnou směs. Můžete vložit jak do sáčku, tak do prostoru mezi sáček a tělo vysavače. Neobalí se prachem a déle voní.


Granule či perličky jednoduše vsypete do prachového sáčku při jeho výměně za nový. Můžete je také jen vysypat na koberec a potom vysát. Vůně do vysavače je vyrobena z přírodních materiálů a neobsahuje žádné nebezpečné látky. Pohlcuje pachy, osvěžuje vzduch a plní antibakteriální funkci. Nebojte, to není problém!


Chcete si zpříjemnit úklid a navíc příjemně provonět celé okolí libými vůněmi? Použití : vysypte obsah. Pak potřebujete vůně do vysavače ! Vůně se prodávají v mnoha provedeních - co se přenosu vůně týče - a ještě ve více typech.


Vůně do vysavače použití

HQ vůně do vysavače LEMON - citronová. Univerzální pro všechny vysavače - sáčkové i bezsáčkové. Tyto parfémované vonné tyčinky neutralizují během vysávání nepříjemný zápach ze sáčku do vysavače a rozšiřují příjemnou vůni květin. Vložte tyčinku do sáčku a jednoduše vysávejte.


Ihned k odeslání u vás již 21. Alkoholová dezinfekce s esencí borovice do vodních vysavačů, vodních čističek vzduchu a zvlhčovačů. Vůně borovice podporuje koncentraci a rozšiřuje dýchací cesty. Její inhalování vám pomůže při infekcích dýchacích cest, a rýmě.


Vůně a vonné oleje do vodních vysavačů, parních čističů a osvěžovačů. Přidávají se přímo do vody. Slouží jako desinfekce pro období chřipky, angíny.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Abyste měli ve své domácnosti i po vysávání krásně svěží ovzduší, můžete vyzkoušet speciální vůně do vysavače. Tyto vůně se prodávají ve formě granulí, perliček nebo tyčinek.


Vůně do vysavače použití

Jejich použití je velice snadné – stačí, když tuto vonnou směs vložíte do klasického vysavačového sáčku. Vonný granulát do vysavače. Granulované vůně (v bílém neprůhledném sáčku) jsou nejkvalitnější s intenzivní vůní. Sáček je dokonale uzavřen, což zaručuje dlouhou trvanlivost vůně - hlavně při jejím skladování nedochází k průběžnému odvětrávání.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Návod k použití vůně do vysavače Perličkovou vůni vysypejte ze sáčku nebo vysajte před vysáváním přímo do sáčku vysavače. Další možné varianty vůní do vysavače Vůně tyčinkové s. Tento gel je vhodný pro všechny typy vysavačů, sáčkových, bezsáčkových i vodních vysavačů. Obsah balení vystačí min.


Vůně pravého vánočního stromečku vám bude pomáhat celý rok. Při dýchání borové silice se vám uleví od různých onemocněních dýchacích cest, protože má dezinfekční účinky. Bude se vám i lépe odkašlávat a rýma rychleji odejde.


Voňka je textilní sáček naplněný parfemovanou směsí, určený jako vůně do skříní, vysavačů, automobilů atd. Nové vůně fantazie, meditace a levandule. Návod na použití : Sejměte ochrannou fólii a Voňku položte do určeného prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky