pátek 23. října 2020

Vešiakové steny

Vešiakové steny a vešiaky za najlepšie ceny! Popis nestačí - treba vidieť. Vo svete je veľa krásnych nápadov pre vešiaky , ale nepochybne je ešte stále priestor na tvorbu nového, estetického a isto aj perfektne funkčného doplnku do moderného interiéru. O predsieni sa hovorí, že je vstupnou bránou a vizitkou nielen interiéru ale aj samotného majiteľa. Ak Vám nevyhovuje pevná predsieňová zostava, svoju predsieň si môžete sami vyskladať zo sektorových predsiení z našej ponuky.


Každá vstupná miestnosť či chodba si nevyhnutne žiada botník, zrkadlo a vešiakovú stenu alebo vešiak.

Predsiene sú v ponuke aj v rôznych rozmeroch. Posledné zmienené sú navyše dostupné v rôznych variantoch. V ponuke nájdete stojanové vešiaky, vešiakové steny alebo samostatné vešiaky na stenu. K dispozícii sú v rozmanitých tvaroch.


Tie najzákladnejšie tvorí v podstate len pár kovových vešiakov upevnených napríklad na drevenom podklade, no pokiaľ vám to priestor dovolí, vyberať si môžete aj vešiakové steny so zrkadlom a šatníkovou skriňou v jednom. Sú veľmi praktické a tak by nemali chýbať v žiadnej predsieni. Ponúkame lacný nábytok, ale aj luxusný z dreva.


Zariaďte si predsieň, chodbu alebo vstupnú halu na FAVI.

Botníky a skrinky na topánky. Detské a študentské sektorové izby. Písacie stoly a stoly pod počítač. Keďže v minulosti nebol trh s nábytkom tak rozvinutý ako dnes, väčšina z nás – tí zručnejší – si vešiakové steny navrhla, vyrobila a namontovala svojpomocne. Kedysi bolo jednoduchšie využiť vlastné zdroje, javorové či smrekové drevo z našich lesov.


Vidiecke predsiene z masívu. Moderný nábytok do predsiene. Kvalitné, moderné, luxusné predsiene, ale aj lacné akciové vešiakové steny. V našej ponuke nájdete nemecké, slovenské aj poľské vešiakové steny. Je príjemné, keď vás po príchode domov privíta pekne uprataná chodba, kde je dosť úložného miesta na topánky a kabáty.


Praktické vešiaky a steny do chodby môžete doplniť štýlovými lavicami, ktoré pri obúvaní určite oceníte. Mnohé z našich obývacích stien majú dopravu zadarmo a preto neváhajte, poraďte sa s rodinou a objednajte si vašu novú. Vyberajte podľa farieb, umiestnenia a štýlu na FAVI. Vyberte si vešiak na stenu, stojaci vešiak alebo závesný vešiak na dvere. Ponúknu vám nielen komfort, ale aj eleganciu, kvalitné spracovanie a dlhú životnosť.


Všetky sú opatrené ekologickými a zdravotne nezávadnými lakmi. Sektorový predsieňový nábytok s možnosťou kombinovania, v rôznych farbách korpusu a dvierok s možnosťou kombinácie s obývacími stenami. Drevené vešiačiky, ktoré je možné použiť priamo na stenu.

Chce to niečo, čím okúzlite na prvý pohľad. Zadovážte si niektorú predsieňovú stenu z našich elegantných trendových zostáv. Súbory Cookies nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov Cookies.


Spokojní zákazníci Este raz srdecna vdaka za krasnu sedacku,je ozaj neskutocna,ospravedlnujeme sa ak sme prejavili kusok nespokojnosti,ale na zivo vyzera uuuuuuzasne,krasna praca vsetkych,podakovanie posielame celemu stabu,urcite si u vas este nieco krasne vyberieme,riesime stolík a stolicky. Luxusný rustikálny taliansky nábytok. Kvalitný štýlový nábytok, talianske spálne, luxusné postele, obývačkové zostavy, sedacie súpravy, obývacie steny , jedálenské stoly a stoličky, vešiakové steny. V ponuke mám vešiaky, vešiakové steny s finálnym, otestovaným designom, ktoré ponúkam v širokej palete farieb.


Povrch je väčšinou polomatný s jemnou štruktúrou. K predsieni sa často správame macošsky, väčšinou je príliš malá, úzka a neprehľadná. Nábytok do predsiene, ktorý je perfektne zladený s priestorovými možnosťami, zvyšuje faktor pohody a premení chodbu na miesto, cez ktoré už nebudeme musieť hostí rýchlo previesť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky