pondělí 19. října 2020

Vánoční ubrus modrý

Prohlédněte si nabídku ubrusů a ubrusových látek s vánoční tematikou. Hledáte veselé vzory s dárečky, hvězdami a perníčky nebo decentní motivy ve zlaté, stříbrné a bílé? Naleznete zde také oblíbené ubrusové šály, které ozdobí i obyčejný bílý ubrus. Tmavě modrý ubrus s příměsí lnu Tiseco Home Studio, 1x 2cm. Běhoun na stůl Boel pastel blue 33x12 Světlé modrá, Nyblom Kollen, Švédsko.


K vánočním ubrusům doporučujeme přikoupit také vánoční prostírání a vánoční běhouny na stůl.

Po okrajích ubrusu je vetkaná Aida pro vyšití motivu. Má široké uplatnění na dekorování bytového interiéru v elegantním stylu. Máte stůl nestandardní velikosti a nemůžete na něj sehnat ubrus ? Toužíte mít doma kulaté ubrusy, oválné nebo jiný atyp?


V nabídce máme i patchworkové ubrusy. Slavnostní a party stolování doplňují organzy, tyly, satén, jednorázové ubrusy, stolové šerpy, rautové sukně, luxusní ubrousky, svíčky, dekorace. Vyberte si z široké nabídky bavlněných a teflonových ubrusů té nejvyšší kvality, které Váš interiér snadno promění a zútulní.


Ubrusy na Dekortextilu.

Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Vánoční ubrus na stůl, bílá s elegantní nášivkou, 1x 2cm. Lněná struktura, tmavě modrý podklad. Bílé domečky a stromečky.


Jemně stříbrné hvězdičky. POSLEDNÍ KUS VÁNOČNÍ ubrusy a prostírání. Vánoce se neobejdou bez hostiny na krásně prostřeném stole. Naše vánoční ubrusy na stůl rozzáří celou místnost a navodí příjemnou atmosféru. Vánoční atmosféru můžete ještě umocnit našimi vánočními povlaky na polštář ve.


Modrá barva, struktura režného plátna. Bezešvé zakončení, voděodolná úprava. Společně s ubrusy jsme pro vás připravili také vánoční běhouny na stůl se vzory, které hezky ladí. Sváteční ubrus modrý - Sváteční modrý ubrus s motivem sněhových vloček zaručeně ozdobí vaši štědrovečerní tabuli. Doporučuje prát na °C.


Vyšívaný vánoční ubrus a šály CHRISTMAS 176. Kč Dodáváme tyto varianty: 85x85. Tekuté potraviny jako jsou vína, lihoviny, limonády, káva, horká čokoláda a ochucovadla se nevsáknou do ubrusu, lze je odsát ubrouskem i po proniknutí řídkým místem do spodní strany ubrusu.

Podložením na pár vteřin savým ubrouskem zašpinění zmizí bezezbytku a ubrus je suchý! Je velmi praktický a je vhodným doplňkem kulatého stolu ve Vaší domácnosti. Své využití najde také v penzionech, hotelech, restauracích a dalších gastronomických, společenských a školských zařízeních.


Prodám vana na nohy 30- el. Na cenách je možno se domluvit,pouze osobní odběr. Pro použití všech funkcí tohoto webu musíte mít povolen JavaScript ve svém prohlížeči. Teflonové ubrusy jsou velmi oblíbené pro svou praktickou vodoodpudivou úpravu, která účinně zabraňuje špinění ubrusu nebo vsáknutí rozlité tekutiny. Středový ubrus také v modrých barvách, tvoří s velkým ubrusem - základ světle modrý šedostříbrný tisk - opravdu sváteční atmosféru.


Tento komplet můžete doplnit ještě polštářem ve vzoru středového ubrusu. Material bavlna dovoz EU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky