pondělí 16. prosince 2019

Sklenice na jogurt

Jogurty dnes nejsou žádná levná záležitost, to jistě potvrdí řada českých zákazníků. Receptů na na pravý domácí jogurt bez éček a konzervantů dostal Láďa Hruška nespočet, takže nastal ten správný čas na to, abychom se do domácího jogurtu pustili. Sklenice s nádobkou na jogurt. Líbivé skleničky na jogurt a ostatní zákysy - 120ml.


Víčko bez šroubování - plast. K opakovanému použití, dobře se udržují.

Určeny pro výrobu, jogurt se kultivuje přímo ve skleničkách. Tyto skleněné zavařovací sklenice jsou vhodné nejen na jogurty, ale i na zavařování například paštik, džemů, ovoce apod. Zavařovací sklenice na jogurt TO-šroubovací 2ml lze ale využít i při běžném skladování potravin například medu. Chcete si vychutnat například své oblíbené čerstvé müsli nebo zeleninový salát nejen doma ale i na cestách? Pak se vám určitě bude hodit praktická sklenice s víčkem od společnosti Kilner.


Jedná se o velmi praktickou skleněnou nádobu, které má ve svém hrdle přesně padnoucí. RENGA - sklenice vhodná jogurt , přesnídávku apod. Domácí jogurt se táhne.


Těch minut, kdy na začátku výroby necháváte jogurt probublávat, je zásadních.

Před výrobou jogurtu musí mléko projít vysokou pasterací, to znamená buď zahřátí na teplotu 90–°C po dobu minut, nebo 80–°C po dobu minut. Set obsahuje kovový uzávěr, takže vše zůstává čerstvé a tekutina v kovové nádobě. Vychutnejte si čerstvě připravenou müsli svačinku nebo zeleninový či ovocný salát.


Nastavte teplotu na 45°C (stejné pro Sušičky i Sous Vide) a čas na - hodin. Během procesu fermentace nemíchejte! Po uplynutí času je jogurt hotový a už stačí jej jen vychladit v lednici.


Pokud máte rádi jogurt kyselejší, můžete čas tepelné úpravy prodloužit na hodin. Vyberte si zavařovací sklenice Twist (šroubovací uzávěr - hrdlo) v různých atypických provedeních - vhodné na zavařování masa, ovoce, zeleniny či jiných potravin. Kilner sklenice s nádobkou na jogurt , l. Potom sa vám určite bude hodiť novinka od spoločnosti Kilner, ktorú vám tím vaše kuchyňa prináša.


Konzervárenské sklo - vhodné pro konzervování (zavařování) ovoce, zeleniny, masa, masných výrobků, hub a také pro uchování medu. Prodej kvalitního medu přímo od včelaře! Nový a originální způsob prezentace degustací nebo cater. Společnost AGRO-LA, spol.


S Klarstein Gaia jogurtovačem si nyní můžete sami vyrobit lahodný a zdravý jogurt s přísadami dle výběru. Jogurt má jako potravina mnoho pozitivních vlastností na lidský organismus a může přispět k dobrému zdraví. Průmyslově vyráběné jogurty mají však často nízký podíl ovoce, ale o to vyšší obsah cukru.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Moderní broušené sklenice zdobené kamínky Swarovski Elements jsou vyrobeny s citem pro krásu křišťálového skla a zručností zkušených sklářských mistrů. Pokud chceme jogurt ovocný, přidáme do každé skleničky marmeládu. Důležité je přidat marmeládu na DNO sklenice.


Jestli máme rádi müsli, přidáme ovesné vločky, oříšky a. Potom mléko dolijte až po okraj, znovu zamíchejte a sklenice uzavřete. Zabalte je do deky, aby si udržely stálou teplotu a dejte na místo, kde s nimi nebude nikdo manipulovat. Po cca až hodinách je jogurt hotový!


Otevřete sklenici, setřete z povrchu vrstvu syrovátky, nechejte jogurt vychladnout a dejte do chladničky. Záruka vrácení peněz: V případě, že s dodaným zbožím nebudete spokojení (např. objevíte nějaké nedostatky v kvalitě oříšků), samozřejmostí je že vám zboží vyměníme nebo vrátíme peníze. Omylem objednali zboží, a máte ho už připravené na prodejně?


Nebojte se ozvat, půjde-li to, objednávku stornujeme. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů.


Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Standardně jsou dodávky zajišťovány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky