středa 1. listopadu 2017

Vakuovačka na maso

Neplánovaně na téma vakuovačka. Ten dotaz byl jasný a já si uvědomil, že k určitým podrobnostem jsem se souhrnně ještě nedostal. Takže několik obrázků, původně přichystaných jen tak, na facebook a okolo toho postřehy.


Dobře že tak, protože jsem, bohužel, přišel na další omezení. Ve třetím dílu mám pro vás nejjednodušší návod na naložení masa na uzení metodou do vakua s použitím pragandy a česneku, maso nakládáno na 9-dnů. Vakuovačka se může používat pro řadu účelů.

Bez ručních nástrojů by to zkrátka nešlo. S vakuovačkou HV5si už nemusíte dělat starosti s tím, že by vám nadbytek jídla oschnul, nebo se zkazil. Ať se jedná o zeleninu, ovoce, maso. Nůž na maso je určený ke krájení a porcování syrového nebo pečeného masa. Maso můžete díky čistému řezu krájet i na tenké nudličky či kostičky.


Profi-Line se pyšní čepelí, jež je zakalená na tvr. Krom jednoznačně lépe zabalených potravin jak do lednice, tak i do mrazáku se dík vakuu prodlužuje jejich výdrž s důrazem na zachovanou kvalitu. To je asi jasné a kde nic není, ani smrt nebere.

V tomto případě chybí vzduch. To hlavní ale je, pro mne, vyzrání masa. Automatická vakuovačka potravin z vysoce kvalitní nerezové oceli. Caso VC3disponuje vestavěnou řezačkou fólie a odnímatelnou vakuovací komorou.


Je ideální pro uchování potravin bez konzervantů včetně citlivých potravin, jako je maso , ryby, ovoce nebo zelenina. Součástí balení je i sací hadice pro vakuování v nádobách. Proto se nespoléhejte jen na klasickou délku centimetrů, ale klidně vsaďte na řešení s kabelem dlouhým až 1centimetrů. Vzhledem k tomu, že je vakuovačka elektrickým zařízením, narazíte při jejím výběru na další důležitý parametr. Jeho měrnou jednotkou je watt.


Svářecí vakuovačka vysaje vzduch ze sáčku, do kterého jste předtím vložili potraviny, a vzduchotěsně ho zataví. Vakuum zachovává jejich čerstvost, chuť, konzistenci a vůni a prodlužuje trvanlivost až 4x! S vakuovačkou VS120E si už nemusíte dělat starosti s tím, že by vám nadbytek jídla oschnul, nebo se zkazil.


Naložili jste příliš mnoho masa na rodinou grilovačku, nebo jste nakrájeli moc zeleniny, která by se nesnědla a zbytečně oschla? To vše jsou výrazy, kterými můžeme označit tato profesionální zařízení, která jsou vhodná do každé moderní kuchyně nebo profi gastro provozu. Vakuové baličky na potraviny, vakuové svářečky, vakuovací balící komorové stroje, vakuovačky určené zejména na balení masa zde najdete od jednoduchých svářeček až po velké komorové svářecí stroje, fóliovačky. Vybírejte si Paličky na maso podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Nakrájejte maso na jednotlivé porce a rozdělte.

Pro čtyřčlennou rodinu připravte na jeden balíček čtyři porce masa, zatímco pro jednu osobu jeden steak, jeden rybí filet nebo dva plátky vepřového. Rozdělené maso vložte do obyčejných sáčků do mrazáku a dobře je zavřete. Balíčky masa dejte zmrazit na minimálně dny. Záleží na typu, značce, výrobci a také na funkcích.


Pro běžného uživatele, který bude vakuovat pouze občas, úplně stačí. Chrání potraviny před bakteriemi a plísněmi, zachovává nutriční hodnoty, chuť a jiné důležité vlastnosti. Na podzim se zařežou, aby se nemusely krmit. Uloženo bylo v chladné místnosti. Pravda, tehdy byly zimy více zimy.


Nikdy se maso nezkazilo. Při výběru berte ohled na četnost používání vakuovačky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky