úterý 19. září 2017

Rýžovar sencor návod

Ztratili jste manuál k vašemu přístroji Sencor ? Nebo vás zajímají novinky, se kterými vás chceme potěšit? V této sekci najdete obojí. Přehledně seřazené návody, technické specifikace i aktuální katalogy. Na stránce neleznete návody a manuály na Rýžovary - Sencor v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporu. RýžovarVynikající rýže za minutNapařovací koš pro vaření v pářeVnitřní nádoba s nepřilnavým povrchemFunkce Keep WarmObjem… Rychlý náhled. Jako správný rýžovar bych měl umět udržet pokrm teplý.


Proto mě Sencor vybavil funkcí KEEP WARM, s kterou udržím teplotu pokrmu až po h. Uvařím, i když nejste doma. Chcete se trávit čas s rodinou místo u plotny? Umožňuji funkci odloženého startu až h. Nemusíte tak myslet na to, že doma není uvařeno! Použití rýžovaru je jednoduchý a efektivní způsob, jak uvařit rýži.


Většina rýžovarů udržuje rýži po uvaření teplou. Není nutné na rýžovar dohlížet, protože má zabudovaný časovač, který vám dá vědět, když je rýže uvařená. Tento článek vám ukáže, jak uvařit rýži v rýžovaru.


Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Hlavní stránka › Sencor. Rýžovar SENCOR SRM 2- Speciální hrnec s vnitřní teflonovou nádobou na vaření. Měl jsem rýžovar od Sencoru a dělal úplně to samé.


Mám už roky japonský rýžovar z Japy a nemůžu si ho vynachválit, už bych se bez. N3o21: Na rýžovary Sencor jsem nedávno. Technologie rovnoměrného rozvodu tepla zajišťující skvělé výsledky Unikátní ventil pro unik páry zabraňuje nechtěnému přetékání hrnce při vaření Speciální hrnec na vaření. Firma Sencor nezapomněla třeba na protiskluzové nožičky, aby neklouzal po kuchyňské lince, dále má velmi praktické postranní rukojeti pro usnadnění manipulace. Světelné kontrolky signalizují, kdy je rýžovar v provozu a také udržování teploty.


Vy se tak budete moci věnovat příjemnějším věcem, než je pobíhání kolem plotny. Do nádoby o objemu l se vejde až 4g rýže, takže perfektně obslouží i čtyřčlennou rodinu. Její správné množství lze odměřit přiloženou odměrkou. Tomuto modelu nechybí žádná funkce ani příslušenství. Má několik programů na různou přípravu rýže, ale také na ovesnou kaši, polévku, minutkovou přípravu masa.


Je na každém, aby si našel ten druh, který mu nejvíce vyhovuje, jak stran chuti, tak i stran způsobu přípravy. Stále však platí, že pokud chcete rýži dovést k dokonalosti, pomůže vám k tomu rýžovar. Jestli vás zajímá, jak vařit v rýžovaru a jaké recepty pro rýžovar jsme si pro vás připravili, čtěte dál.


I přesto, že se nejedná o nejdražší rýžovar na trhu, dokáže splnit vše, co od rýžovaru budete potřebovat, a ještě něco navíc. Výrobci si zakládají na vysoce kvalitním provedení, díky kterému uvaříte pokrm plný chutí a živin. Rýžovar se popere se všemi druhy rýže, kdy zachová jejich specifické vlastnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky