čtvrtek 26. října 2017

Absorpční chladnička

Plynové ( absorpční ) chladničky - Výhodou těchto chladniček je absence jakýchkoliv pohyblivých částí, tichý chod a možnost provozu na 12V DC, 220V AC a plyn (tzv. trojkombinace). Mobilní chladnička Dometic CombiCool RF-black je komfortní a mnohostranně využitelná chladnička pro kempy a karavany. Předností chladničky jsou volitelné zdroje energie (plyn, 12V nebo 230V) a tichý chod. Možná záměna otevírání dveří.


Absorpční chladnička XC-62G. Chladničku je možné připojit k el.

Díky různým způsobům př. V zahraničním skladu, za 5-prac. Je určena pro udržení potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov. Jedná se o bezpečnostní opatření.


Praktický Tip Při používání chladničky v rušných kempech se vám může zdát, že chladnička nechladí správně. Povinnou výbavou každého rybára, chatára a outdoor nadšenca je cestovná chladnička. Kde by ste si inak uskladnili potraviny a nápoje (nielen) v horúcom počas.


Není skladem Obvykle dostupné během - dnů.

Plynová chladnička je výborná věc, pokud podnikáte výlety do prostředí, kde není k dispozici elektřina. Energii jí dodáváte ve formě plynu z propan butanové bomby , proto název plynové chladničky. Jinak se označuje také jako absorpční chladnička.


MEVA XC-62G je absorbční třícestná chladnička určená především pro všechny outdoorové nadšence. Oceníte ji zejména v kempech, chatách či zahradních domcích. Bez problémů udrží potraviny v chladném stavu i mimo domácnost. Retro malá lednice je skvělým doplňkem do domácnosti zařízené ve starším stylu.


Přenosná mini lednička je ideální pro cestování. Dokáže na několik hodin potraviny kvalitně zchladit, nelze ji ale využívat k. ABS ochrana – chladnička se při klesajícím napětí autobaterie automaticky vypne, aby zachovala dostatek energie k bezproblémovému nastartování. Odnímatelné víko – umožňuje snadnější plnění chladničky.


Teleskopické madlo a kolečka – usnadní přenášení plné chladničky (můžete ji táhnout za sebou jako kufr). Moderní absorpční technologie chladí tiše a nevyžaduje údržbu. Spolehlivé chlazení i při vysokých venkovních teplotách. Autochladničku využijete v různých situacích, ať už cestujete. V absorpční chladničce (obr.) prochází chladicí médium (většinou čpavek, tj. amoniak) rovněž cyklicky uzavřeným trubkovým systémem.


Chladicí médium se zde rozpouští ve vodě (je absorbováno čili pohlcováno v pohlcovači čili absorbéru). Jak funguje kompresorová chladnička ?

LPG lahvi plněné propanem, butanem nebo jejich směsí. Většina chladících zařízení využívá skutečnosti, že k vypaření kapaliny je nutné jí dodat určité teplo (skupenské teplo vypařování). Kapalina, která se používá v chladicích zařízeních jako pracovní médium (tzv. chladivo), přitom toto teplo odebírá svému okolí - prostoru, který má být ochlazen.


A je z nich vidět, že v tom lidi mají zmatek. Tak si v tom uděláme pořádek, ne?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky